Pålitlig partner inom bygg och fastighet. En kontakt för allt.

A-inredning & Bygg är ett väletablerat byggföretag med totalentreprenad som vänder sig till både företag, privatpersoner och fastighetsbolag. Med säte i Malmö tar vi och oss an uppdrag i sydvästra Skåne.

Vi är en trygg byggpartner med lång erfarenhet. Styrkan ligger i vårt engagemang och våra gedigna hantverkskunskaper. Tillsammans med pålitliga underentreprenörer hjälper vi dig med allt från renoveringar till nybyggnation. Oavsett om uppdraget är stort eller litet, ser vi alltid till att leverera kvalitet. 

Under projektet har vi en nära dialog med dig som kund. Vi tar oss även an specialuppdrag som kräver extra precision och kunskap. 

Född med hammare och spik

Hantverkstraditionen har löpt genom generationer i den skånska familjen Svensson. Som erfarna snickare startade Gert Svensson och hans bror Håkan ett byggföretag tillsammans 1984. De hade då länge arbetat med bostads- och villabyggen och efterhand blev det större entreprenadarbeten.

Företaget har sedan dess utvecklats med fler anställda och större entreprenaduppdrag. A-Inredning & Bygg är kända i branschen för sin kvalitetsmedvetenhet och breda kunskap för att kunna ta sig an stora och utmanande projekt.

Sedan två år är Håkan pensionerad och Gert driver A-Inredning & Bygg vidare med en tydlig vision. Kvalitet och hantverksstolthet har blivit företagets signum. A-Inredning & Bygg har åtta anställda, elva med inhyrd personal, och Gert planerat att driva företaget på den nivån och fortsätta verksamheten inom Skånes gränser.

Trygghet – Kunskap – Engagemang – Resultat

Värderingarna är något vi konkret arbetar med varje dag. När vi möter våra kunder, bygger, samordnar och levererar. Med en stark företagskultur vill vi att medarbetarna ska trivas och utvecklas, tillsammans och med våra kunder. Resultatet ska visa vår yrkeskunskap och överträffa kundens förväntningar.

Vision och drivkraft

A-inredning & Bygg’s vision är att vara din långsiktiga byggpartner i sydvästra Skåne. Trygga och engagerade levererar vi kompletta lösningar med högsta kvalitet. Vi drivs av yrkesstolthet och att leverera ett bra arbete som ger mervärde för kunden. 

Behörighet och certifikat

Vi är anslutna till BKR och certifierade i Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV).

 

Branschvinnare 2022

I bruset

Trust Magazine, tidningen som hyllar entreprenörskap, skrev ett uppslag om Gert Svensson och A-inredning & Bygg, 2021, utgåva 2. Läs artikeln här.

Gert Svensson, ägare
Gert Svensson, ägare
Gert driver A-inredning & Bygg med stort engagemang sedan starten 1984. Även om Gert mest fokuserar på entreprenad och kundkontakt, kan det hända att han sätter på sig blåstället när det behövs.

Vi levererar äkta svenskt hantverk utfört av ordentliga gubbar!

Under våra 40 år i branschen har fokus alltid varit att leverera kvalitetsarbete som är rätt från början.

Jag är stolt över våra duktiga hantverkare. Vi har också en bra gemenskap och det märks att gubbarna trivs. Uppdragen varierar mycket och storleken på projekten har ökat efterhand. Då är det extra roligt att se när bredden på kunskap och att erfarenheten ger resultatet.

Vi gillar även utmaningar som kräver mer än många andra företag klarar av. Det har blivit en del specialprojekt för villor och företagslokaler som vi är stolta över att ha utfört.

Om du själv funderar över ett framtida projekt, så tveka inte att höra av dig!

Väl mött!
Gert Svensson

Samarbetspartners

Genom ett välutvecklat kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer kan vi erbjuda totalentreprenad och ansvara för allt arbete. Tillsammans gör vi våra kunder till vinnare.